Bouwbedrijf de Betuwe

Bouwbedrijf de Betuwe heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als een bouwbedrijf waarbij u terecht kunt voor verbouwing of onderhoud van uw woning, bedrijf of school/instelling maar ook voor bijvoorbeeld nieuwbouw van uw woonhuis.

We zijn gevestigd in Ruurlo waar we een kantoorpand met een eigen timmerwerkplaats hebben en een royaal buitenterrein. Ons werkgebied is dan ook in de Achterhoek, maar tevens rond de Betuwe/Veluwe waar het bedrijf is opgericht.

- Rob & Gerdine 

Nieuwbouw & verbouw

U wilt meer ruimte in uw woning door het plaatsen van een dakkapel of uitbouw? Bij Bouwbedrijf de Betuwe hebben we de ervaring in huis om dat niet alleen te realiseren, maar ook om u in het voortraject uitgebreid te adviseren. Ook bij kleinschalige nieuwbouw, zoals een nieuwe vrijstaande woning, garage of schuur, voelen we ons helemaal thuis. Omdat we houden van ons vak maken we deuren en kozijnen bijvoorbeeld zelf. U kunt, aan de hand van staaltjes of foto’s een keuze maken uit tal van voorbeelden. Zo kunt u precies bepalen hoe u het wilt hebben.

Onderhoud

Bouwbedrijf de Betuwe is voor scholen, instellingen en bedrijven dé partner voor alle reguliere onderhoudswerkzaamheden. Ook voor huiseigenaren staan wij klaar. Van deurklink tot dakgoot: Wij maken het.

Passief Bouwblok

Met het innovatieve concept Passief Bouwblok hebben we goede ervaringen opgedaan. Het betreft een erg duurzame, energiezuinige en efficiënte manier van bouwen. De voordelen liegen er niet om. De goed isolerende blokken zorgen voor een hoge RC waarde (isolatiewaarde) van 9,0 in plaats van de huidige norm van 4,5. Als bewoner geniet je van comfortabel wonen met zeer behaaglijke binnentemperaturen tegen minimale energiekosten. De bouwbegeleiding hiervan is bij ons als enige specialist in de Achterhoek in prima handen.

Bekijk voor meer informatie www.passiefbouwblok.nl.

Bouwgarant

BouwGarant aannemer. Doordat wij het BouwGarant keurmerk hebben, het grootste keurmerk in de bouw, weet u zeker dat wij een ervaren bedrijf zijn met de juiste diploma’s en verzekeringen. Dit keurmerk toetst deelnemers regelmatig op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om een nieuw- of verbouwgarantie af te sluiten.

Kijk hiervoor op www.bouwgarant.nl

Offerte aanvraagOp de Koffie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist