1 Een kop koffie om mee te beginnen

Graag nodigen we u uit bij ons op kantoor in Ruurlo, om kennis met elkaar te maken tijdens een kop koffie. U kunt dan ook altijd een kijkje nemen bij ons in de timmerwerkplaats waar we u graag rondleiden en laten zien dat we ook maatwerk kunnen leveren op het gebied van kozijnen, ramen, deuren en andere machinale houtproducten. Bij renovatie of verbouw vindt de eerste kennismaking meestal op locatie plaats, zodat wij direct kunnen bekijken hoe de huidige situatie is. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zullen we bespreken wat uw wensen zijn en zullen we u verder helpen met uw ideeën. We belichten vaak ook andere mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. We denken graag met u mee!

2 Uw idee vertalen naar een ontwerp

Vanuit uw ideeën, waarin we u met onze kennis en passie voor het vak kunnen aanvullen en adviseren, is het mogelijk samen met ons en een architect om tafel te gaan om uw wensen uit te werken naar een eerste schetsontwerp. Dit schetsontwerp bevat plattegronden, 3D aanzichten en doorsnedes, om u inzicht te geven hoe wij denken dat uw wensenpakket het best tot uiting komt. Ook is het mogelijk om het ontwerp om te zetten naar een BIMX bestand, hiermee kunt u op het beeldscherm door de woning heen lopen, zodat u het ontwerp daadwerkelijk kunt beleven. In het ontwerp houden wij onder andere rekening met belichting, kijklijnen, lichtbeleving in de woning en ligging van de woning t.o.v. de kavel. Vanuit dit schetsontwerp werken we verder om samen tot een ontwerp te komen wat volledig naar uw wens is.

3 De randzaken zijn net zo belangrijk

Al vanuit het schetsontwerp kunnen we een eerste kosteloze begroting voor u maken, zodat u inzichtelijk heeft of uw wensen ook financieel haalbaar zijn. Graag nemen we de offerte persoonlijk met u door, zodat we aan de hand van de offerte kunnen bekijken of uw wensen te realiseren zijn of dat er aanpassingen nodig zijn in het ontwerp of in materiaalkeuze. Ons uitgangspunt is altijd dat kwaliteit bovenaan staat. Samen werken we dan ook hierin naar een definitieve offerte. Om u te ontzorgen kunnen we ook het vergunningstraject voor u begeleiden evenals het laten maken van de hiervoor benodigde constructieberekeningen, ventilatieberekeningen, daglichtberekeningen en energieprestatieberekeningen.

4 Goede voorbereiding is het halve werk

Na afgifte van de vergunning volgt een periode waarin alles op elkaar afgestemd wordt. De werkvoorbereiding wordt door ons opgestart, de materialen worden ingekocht en de planning wordt gemaakt. In deze periode heeft u ook de gelegenheid om de benodigde materialen zoals kozijnen, stenen of een keuken uit te zoeken.

5 De realisatie van uw idee

Eindelijk is het dan zover, de bouw kan beginnen! Tijdens de bouwfase krijgt u een vast aanspreekpunt die u tijdens de gehele bouw zal begeleiden en waar u terecht kunt met uw vragen. Er zullen meerdere momenten zijn waarin we alles doornemen, mogelijk gewenste aanpassingen bespreken en de vorderingen op de bouw bekijken. Zolang het mogelijk is, kunt u nog wijzigingen doorvoeren, hierin zijn we flexibel. Het is het eindresultaat wat telt.

6 Nazorg

Na afronding van de bouwwerkzaamheden bekijken we samen het resultaat en bespreken we of alles naar uw wens is uitgevoerd. Ook na de oplevering komen we graag nog eens langs, om samen met u terug te blikken op de bouwperiode en onze samenwerking. Vanzelfsprekend kunt u altijd terecht bij ons met uw vragen, opmerkingen of aanvullende wensen.

Offerte aanvraagOp de Koffie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist