• Vrijstaande woning in Groenlo

    Nieuwbouw

Een vrijstaande woning in Groenlo

  • Betrokken bij het gehele traject
  • Passief Bouwblok
  • Op een duurzame, energiezuinige en efficiënte manier gebouwd
  • Hoge isolatiewaarde

Voor de bouw van deze nieuwbouw woning zijn we door de klant bij het gehele traject betrokken. We zijn samen met de klant op zoek gegaan naar een architect waarna we nauw betrokken zijn gebleven zodat direct een ontwerp gemaakt kon worden naar de wensen van de klant, rekening houdend met de zonstand en lichtbeleving in de woning en waarbij direct de bouwkundige kosten meegenomen worden in de overwegingen voor het ontwerp. Ook hebben we het vergunningstraject verzorgd en na afgifte van de vergunning kon gestart worden met de bouwwerkzaamheden.

Heerlijke binnentemperatuur tegen minimale kosten

Deze woning is gerealiseerd met Passief Bouwblok. Passief Bouwblok is een innovatieve manier van bouwen, gebruik makend van de modernste technieken. Het is een erg duurzame, energiezuinige en efficiënte manier van bouwen. De goed isolerende blokken zorgen voor een hoge RC waarde (isolatiewaarde) van 9,0 in plaats van de huidige norm van 4,5. Als bewoner geniet u van comfortabel wonen met zeer behaaglijke binnentemperaturen tegen minimale energiekosten.

De buitenzijde van de woning is afgewerkt met stucwerk. Het stucwerk is voorzien van een laag dat groenaanslag en bevuiling minimaliseert, waardoor het stucwerk mooi fris en wit blijft. Alle kozijnen van deze woning zijn van hout en zijn door onze medewerkers in onze eigen werkplaats vervaardigd.

Offerte aanvraagOp de Koffie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist